Wendy (36) is een Enschedese is drie jaar gelden gestart als ondernemer en heeft in totaal een jaar lang de wereld over gereisd met haar man en twee jonge kinderen. Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van het leven en hierdoor heeft ze haar liefde voor geluk, mindset en ondernemerschap ontwikkeld en blijft ze haar dromen waarmaken.

Dat is begonnen met het opstarten van haar eigen bedrijf Act for more Happiness. Ze geeft vol passie workshops en trainingen aan studenten, professionals, bedrijven en ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, (werk) geluk en ondernemerschap. Op een eigen locatie heeft ze ondernemers gecoacht in de weg naar meer geluk, rust, vrijheid, vertrouwen en persoonlijke en zakelijke groei. Omdat ze zich thuis voelt op het podium wordt ze ook gevraagd als spreker en presentator op live events.

In 2017 is ze opnieuw met haar gezin een halfjaar op wereldreis geweest. Reizen, loskomen uit je vertrouwde omgeving, zorgt voor een innerlijk veranderingsproces over hoe je in het leven staat en naar de wereld kijkt.

 

Wendy:

‘’Als je de wereld over reist, dan verandert je kijk op jezelf en de wereld.
Ondanks de grote verschillen op de wereld, zijn we van dichtbij allemaal hetzelfde.
Het reizen maakt je bewuster van wie je bent en de mogelijkheden die er zijn.
Alles is mogelijk, je moet het alleen zelf (helder) zien en uiteindelijk gaan doen.’’

“Make the impossible possible’!