Actrice 

Vorig jaar ben afgestudeerd aan de Amsterdam Filmschool als Actrice. Na meerdere workshops en bijrollen in Nederlandse Films, wilde ik mij graag verder ontwikkelen. Dit gaf een intense deep dive in mijn persoonlijke en onderbewuste wereld door het o.a. toepassen van de The Chubbuck Technique. Een proces waarbij je via je creatieve brein in contact komt met je gevoel, onbewuste patronen, angsten en verlangens. Super inspirerend om dit in het acteren te gebruiken en mooi hoe dit allemaal samenkomt met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij ik leer om meer los te laten, in het moment te zijn, diep te vertrouwen op mijn impulsen, creativiteit en wijsheid.

‘Never give up, wat je obstakel ook is’! 

Opleiding

2023 | Jaaropleiding: camera acteren afgerond aan de Amsterdam Filmschool; Elementair spel, de authenticiteit van de acteur, personage opbouw en camera acteren in de parktijk.

2023 | Masterclass weekend: Chubbuck techniek, door Ingrid Wender

2022 | Vooropleiding (10 weken) camera acteren Amsterdam Filmschool

2019 | Theaterlessen bij de Theatermakerij in Enschede

2018 | Talentklas bij Flynnk; School of Performing Arts, Camera Acteren, tekstanalyse, rolanalyse, acteren voor film, authenticiteit 

Werkervaring als actrice

Via Nijenhuis & Co diverse bijrollen.
In o.a. de Beentjes van Sint Hildegard, Jongens van Miami en Zwanger& Co.
Actrice in een educatieve film van de ATKA.
Periode: 2019 – heden.

Actrice voor commercials van: Pure Energie, Homey, Eve Cam en Europarcs.

 

Meer referenties op aanvraag 

“Het is heel fijn werken met Wendy. Ze is zeer betrokken, intelligent, ambitieus, betrouwbaar en avontuurlijk: ze is bereid om op reis te gaan – zowel letterlijk als figuurlijk. Ze is eager om het best uit zichzelf en de scène te halen, met altijd oog voor de ander: of dat nou de tegenspeler, regisseur of de kijker is.”

– Anke Boerstra, docent en theatermaker, Amsterdam Filmschool