Alles is energie!

06 sep Alles is energie!

Om de twee weken ga ik naar mijn energetisch paranormaal therapeut voor de cyste die ik heb in mijn linkerknie. Bijzonder verhaal want 30 jaar geleden lag ik ook bij haar op de bank als meisje van 10! Toen had ik, na 3 operaties van een cyste aan mijn rechterknie, ook in èèn keer een cyste aan de linkerknie. Nou, 4 operaties was voor mijn moeder en mij iets teveel 😅. Gelukkig, want dat bracht ons op een ander pad en na 5 behandelingen was de cyste weg! Dat scheelde dus een operatie!
Nu 30 jaar later zit er aan die knie weer een behoorlijke bult aan de binnenkant. Volgens mij doordat ik een nare draai heb gemaakt en daarna veel pijn heb gehad is er weer een cyste ontstaan. Het is een lastig ding en het is de bedoeling dat deze zelf oplost en weer verdwijnt of vanaf september wordt ik eraan geopereerd. Laten we hopen op het eerste en daar gaan we voor!
Het is sowieso een cadeautje voor jezelf, er ontstaan vaak mooie inzichten en gesprekken. En ik voel me zo licht als een veertje als ik de deur uit loop. Alles is uiteindelijk energie en het toepassen van handoplegging als paranormale en alternatieve geneeswijze is iets wat heel ver teruggaat in de tijd. Sommigen methodes zijn al meer dan 5000 jaar oud. Laten we deze oude rituelen blijven eren, het is een weldaad voor je systeem 🔆 #alles #allesisenergie #energetischwerk #magnétiseur #verbinding #intuïtie #ontspanning #heliing
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.