04 mei Van droom naar werkelijkheid!

Vrijdag 22 april 2016 organiseerde ik het tweede Happiness café. Deze keer in het fantastische Theater Concordia in Enschede. We zijn met 80 powervrouwen en 5 moedige mannen bij elkaar om geïnspireerd te worden over Geluk & Creativiteit. 

Om het café te openen vroeg ik Nathalie Bosch om te beginnen met haar eigen geschreven lied. We werden allemaal geraakt door de prachtige stem van Nathalie. Mijn doel om daardoor dichter bij ons gevoel te komen was behaald. De vraag ‘Wat betekent geluk voor jou?’ en het delen van #geluksmomenten zorgde vervolgens om onze bewustwording te activeren en elkaar te leren kennen. Ik vond het echt fantastisch om te zien hoe iedereen gelijk enthousiast contact maakte en overtuigingen, dromen en verlangens met elkaar deelde. De sprekers inspireerden en activeerden de  deelnemers met praktische korte oefeningen en in no time voelde je de creativiteit door de zaal stromen. Tijdens de afsluitende borrel hoorde en zag ik alle enthousiaste reacties en twinkelende oogjes en dat was zó gaaf! Dat geeft mij energie en voldoening en is voor mij de belangrijkste reden waarom ik dit organiseer. En het stimuleert me om door te gaan met dat waarin ik geloof ondanks de beren op de weg die me soms recht in mijn gezicht aankijken.

Liefdevol organiseren is ook een hele klushappiness cafe
Hoe en waarom je het ook doet, een event organiseren is veel (regel)werk. Voordat ik überhaupt een idee van het programma had sprak ik eerst met een aantal mensen die graag meer van het Happiness Café wilden weten en misschien wilden samenwerken. Na een aantal gesprekken werd al snel de strekking van het programma duidelijk. Als ik dit nu lees en naar het programma kijk denk ik ‘logisch natuurlijk’, maar dat was het in het begin nog helemaal niet. Langzamerhand kwamen er steeds meer sprekers bij en stond het programma echt als een huis. Heerlijk is dat in de aanloop naar het event elke dag een paar aanmeldingen binnenkwamen. En dat gaf me het vertrouwen dat het goed zou komen.

Comfortzonewendy
Twee weken voor het event ben ik best druk met de organisatie en dacht ik eerlijk gezegd; waarom doe en wil ik dit? Ik merkte dat mijn reptielenbrein dominante signalen uitzond en me in mijn veilige zone probeerde te houden. Heel fijn dat ik op dit soort momenten bewust ben van mijn systeem; het zijn gewoon gedachten en overtuigingen die niet bijdragen aan mijn persoonlijke groei en het liefst mij dus geen spannende dingen (buiten mijn comforzone) laten doen. 
Gelukkig weet ik en mijn directe omgeving wat ik wil en waaróm ik dit zo graag wil. Mijn hoofd zit me wel eens in de weg, maar mijn lichaam en intuïtie geven mij het vertrouwen dat het goed zit. Ik doe de dingen die mij energie en een groot geluksgevoel geven!

Samen creëren = lichter leven
En het bewijs dat als je je hart volgt al het goede op je pad komt kwam vervolgens in de vorm van Steven Zwerink van Wonderlijk Werken. Hij vond (terecht) dat dit project een professionele website nodig heeft. Voor mij was dat niet zo snel te realiseren, maar op een avond stuurde Steven een berichtje: ‘Er staat een mooie verrassing live!’ WAUW! De website helemaal in een nieuw jasje, met foto’s van het eerste café in november 2015 en een duidelijk overzichtelijk programma voor 22 april. Het is prachtig om te merken dat hij deze bijdrage van betrokkenheid en wilskracht kon leveren, en me hielp om een succes te maken van het Happiness Café.
Ondertussen was ik samen met Nadine kliffman van
flnrs bezig met de foto’s en logo’s voor mijn website wendydewit.nl en ook Nadine heeft mij enorm verrast met haar creatieve talent. Ik ben zó dankbaar voor alle mooie mensen die samen mooie dingen willen en kunnen creëren.
Het levert voor iedereen meer op door niet alleen aan jezelf te denken, maar in de kracht van overvloed te geloven en te durven delen en samenwerken in vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat het leven zo werkt en dat het ons leven een stuk leuker en lichter maakt.

wendy

Je mooiste leven en business
Nu ik deze synchroniciteit ervaar gebeuren er elke dag hele mooie dingen. Ik ontmoet mooie inspirerende mensen en doordat ik alles wat ik heel graag wil ook uitspreek komen er mooie kansen op mijn pad. Niet helemaal vanzelf natuurlijk, ik visualiseer mijn dromen, verlangens en mogelijkheden en creëer een mindset die mij helpt bij het realiseren hiervan. Daarom ben ik er steeds meer van bewust hoe belangrijk het is om te blijven werken aan persoonlijke groei, bewustwording en een positieve mindset. Want daardoor kan ik mijn dromen en mijn mooiste leven en business realiseren en creëren. Het is mijn passie en missie om dit te delen en te faciliteren in workshops, events en binnenkort een online programma. Om ook jou je mooiste leven en business te geven.  

 P.s.Wil je meer weten en/ of heb je ideeën voor de volgende editie van het Happiness café?  Mail mij dan via wendy@actformorehappiness.nl 

Happy Day :-)!

Liefs x Wendy

P.S. meer foto’s van het ‘Happiness cafe: creativiteit en geluk’ zijn te downloaden via deze link:)


Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.