05 nov Balans, geven en nemen.

 Afgelopen week stond voor mij in het teken van loslaten en opladen.
Na het Powervrouw Event waar ik bewust en onbewust heel veel heb gegeven en ook van heb genoten.
Merkte ik, dat ik leeg was, even geen zin om te geven en zichtbaar te zijn.

Opladen, rust en selfcare zijn op dat moment dan heel belangrijk. En ik heb er gehoor aan gegeven, terwijl het ook heel tegenstrijdig voelt, want er is oneindig veel te doen!

Het volgende Happiness café (Vitaliteit & Geluk) is al snel, namelijk op vrijdag 18 november 2016! Het is een uitdaging om niet in zeven sloten tegelijk te lopen, maar juist vanuit rust en vertrouwen te creëren. En jezelf weer op te laden en dankbaar zijn voor wat er al is.

Ik ben er weer! En ik heb mij opgeladen door naar mijn lichaam te luisteren, gelijkgestemden op te zoeken en mij te laten inspireren tijdens het indrukwekkende launch event van Simone Levie. De energie en drive is weer voelbaar!

Ik ben er klaar voor! We gaan knallen tijdens het volgende Happiness café. Het programma is zo mooi en compleet! En ik heb een leuk nieuwtje, ik ga op het podium in gesprek met Aniek Jonckers van Puur Power! Ze deelt haar persoonlijke en inspirerende verhaal over haar aandoening en de oplossing (inmiddels passie) Wil je erbij zijn? Bestel dan één van de laatste kaarten met bonus via www.actformorehappiness.nl

 

wendy handtekvrij

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.