09 okt Follow your Joy!

Gisteren was ik op de military, samen met mijn partner Peter, lekker aan de wandel. Dit keer veel hindernissen en paarden gezien, dat was wel eens anders. Meestal kwamen we niet verder dan de waterbak, maar nu kwamen we daar zelfs te laat. Alles was leeg, alleen nog duizenden plastic bekertjes zwierven over het droge(!) grasveld. Het was een heerlijke zonnige dag met een fantastische military sfeer. Heerlijk genoten van de mooie gesprekken en de eerste bok biertjes.
 
Wat mij opviel was dat alle gesprekken gingen over je eigen keuzes maken, geluk, werk, gezondheid en vooral of je wel of niet lekker in je baan zit. Ik spreek tegenwoordig zoveel mensen die heel graag wat anders willen, maar niet weten hoe ze die stappen moeten zetten.  Vaak door angst en veiligheid blijven doen wat ze nu doen.
 
Angst voor het onbekende….Angst voor wat vind mijn omgeving ervan? Angst voor wie zit er op mij te wachten en er zijn er al zoveel…? Kan IK het wel? Het blijkt wel dat veel banen worden aangehouden om de hypotheek te betalen, als statussymbool en identiteit. De vragen zijn universeel, we hebben ze op moment van verandering of als het verlangen zich aandient.
Daar spreken we ook vaak over in de Powervrouw Community, we supporten elkaar, zodat meer dromen zichtbaar worden, talenten en potentie gaan samenwerken. Prachtige bedrijven ontstaan vanuit liefde en het licht brengen daar waar het nodig is! Want het is nodig….
 
Ik merk dat heel veel bedrijven weinig aandacht geven aan het geluk en groei van hun medewerkers.
Politieke spelletjes heersen, uit angst voor eigen rol, functie en identiteit. Wat als we nu denken vanuit overvloed? Liefde & service?
Dat we ‘onze’ bedrijven creëren vanuit wat we te geven hebben? In plaats van macht en GELD?
Klanten dienen vanuit een expertise, liefde en service en de markt zien als een groot speelveld om te experimenteren? Ik ben ervan overtuigd dat het dan aan alle kanten gaat stromen en het de wereld ook nog ietsjes mooier maakt.
 
Gisteren sprak ik een manager van een Duits bedrijf. Hij sprak over leiderschap. Leiderschap wat helaas ten koste gaat van de potentie van medewerkers en natuurlijk uiteindelijk het bedrijf. Ik werd boos! Ik voelde mijn power en het vuur in mij aanwakkeren. Het is de hoogste tijd dat echt alle maskers af gaan! Terug naar de basis, naar jezelf, waarom doe je wat je doet? En waar word jij gelukkig van? Wat zijn je dromen? Hoe ziet jou ideale leven eruit? Waar ben je NU dankbaar voor? Spreek het uit! Deel het met elkaar.

Er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen, inspirerende levenslessen te delen en waar fantastische bedrijven uit kunnen ontstaan.
 
Ik hou ervan en ben iedere dag dankbaar voor de reis in dit leven, waarin ik mag leren, inspireren en doorgeven.
 
Follow your Joy and make it Happen!

wendy handtekvrij

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.