No acting please!

06 sep No acting please!

‘Voelen is leven’ zei ik eerder een keer tijdens één van de Happiness café’s. En ook tijdens mijn acteerlessen komt dit steeds weer voorbij. Acteren is mijn grootste bron van inspiratie voor bijna alles in mijn leven, het pad naar zelfrealisatie in breedste zin van het woord.
We acteren allemaal in het leven, soms bewust maar meestal onbewust. We hebben allerlei lagen, rollen en identiteiten. Meestal zijn we ons niet bewust van wat we echt voelen, laat staan hoe we er uiting aan willen en kunnen geven. Vanuit de maatschappij zijn we allemaal op een bepaalde manier geconditioneerd, ….. ‘je kunt je beter zo gedragen want dat wordt geaccepteerd’.
Echt bij je gevoel komen op dit moment en daar een uiting aangeven no matter what, is spannend, rauw en kwetsbaar. Maar ook verbindend, helend, puur en open. Dit is wat acteren is, no acting dus 😅 Ik lees nu het boek:
No Acting Please en dit is een feest om te lezen en mee bezig te zijn! Vanuit BEING, in dit moment, kun je voelen en gevoelens oproepen en vanuit hier kun je authentiek bewegen, keuzes maken en een prestatie neerzetten. Als acteur zijn je eigen gevoelens het belangrijkste gereedschap, door mijn gevoelens steeds meer bewust te (h)erkennen kom ik steeds vaker en dichter bij veel meer gevoelens en bereid ik mijn gereedschapskist dus uit. En dan is de cirkel weer rond toch!? Als voelen leven is 🎉🔆 #acting #acteren #noactingplease #actingandliving #inspiratiebron
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.