18 mei This is your Dharma

 

dharma
Vorige week was ik bij een tweedaagse bijeenkomst van de business school van Simone Levie. Het was zo intens, voelbaar en ik heb fantastische mensen met mooie missies ontmoet. Ik kwam thuis met de woorden: ‘Het was geweldig’, maar echt het gevoel overbrengen dat is heel lastig. Toch wil ik het hier opschrijven, om met jullie te delen.

Hartmeditatie
De eerste dag begon met een hartmeditatie. Wauw! Wat een openbaring, letterlijk en figuurlijk. Mijn hart ging sneller kloppen en ik voelde het bloed door mijn lichaam stromen. Zo bewust werd ik van mijn leven en alles wat ik nu ervaar en doe. Ik voelde een overvloed aan dankbaarheid, die ik heel diep van binnen kon voelen en met dikke tranen naar buiten stroomde. Dankbaar voor het leven, voor míjn leven en degenen die ik heel erg lief heb. Dankbaar voor wie ik ben, mijn eigen pure intenties die ik heb en heel graag vanuit pure liefde wil doorgeven.

De dharma (diepste jouw & waarom) quiz
Bij deze ‘quiz’ heb ik een aantal vragen beantwoord die mij dichter brengen bij mijn natuurlijk staat van zijn en een persoonlijk manifesto. Beetje jammer dat ik er achterkwam dat ik meerdere onderdelen niet goed had ingevuld en de verkeerde lijsten had gebruikt. Het was allemaal in het engels, maar dat kon het probleem niet zijn. Waar was ik toch met mijn hoofd de afgelopen dagen? Nou ja, volgens mij was deze even uitgeschakeld. Thuis heb ik in alle rust de vragen nog een keer ingevuld en de juiste tabellen erbij gepakt. Er kwamen weer mooie woorden uit. Dat was de vorige keer ook zo, maar het resoneerde niet zo diep, wel in het weten, maar niet in het voelen. De nieuwe uitkomst van de quiz liet ik even rustig op me inwerken. Mijn ego was het er niet mee eens, omdat ik het rationeel nog niet kon plaatsen. Maar toen ik dieper onderzocht waar de woorden voor staan en wat mijn gevoel hierbij is, werd het snel duidelijk. En ik kan wel janken nu ik het opschrijf. Het is voelbaar in al mijn vezels, dít is waarom ik de dingen doe die ik doe:

‘Vanuit mijn innerlijke zijn en bron van Compassionate Love.’

Dit betekent voor mij dat ik vanuit liefde, verlangens en (intuïtieve) wijsheid groei en onderneem en hiermee mijn omgeving en community inspireer zodat ook jij je mooiste en gelukkigste leven kan leiden.

En als ik de woorden ”google” dan lees je dit:

In the Buddhist tradition, compassion and love are seen as two aspects of the same thing: Compassion is the wish for another being to be free from suffering; love is wanting them to have happiness.”

– The Dalai Lama

Voor mij is dit een mooie bevestiging en geeft het vertrouwen om met alle liefde en passie door te blijven ontwikkelen en geven, met mijn programma’s, Happiness café’s, workshops, ‘de powervrouwen’ en een online programma voor bewuste ondernemers & professionals: Empower Happiness! Een online programma van verschillende experts op het gebied van geluk, mindset, bewustwording & business. Wil je meer weten en/ of heb je tips? Mail mij dan via wendy@actformorehappiness.nl

Meer weten over de dharma quiz en soul branding? Hier een leuke tip: Rob Elings en Vasanta Das organiseren een hele gave challenge: The 5 day of dharma of design challenge

Celebrate the fullness of your soul!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.