21 jul VAKANTIE!

Alles ”even” loslaten, afstand, rust, natuur en ontspanning. Het geeft weer inzichten en energie. Het is soms moeilijk om los te laten en niet door te hollen. Alle ideeën en inspiratie willen graag hun weg vinden naar buiten. Vertrouwen op het proces, vanuit de situatie die al wonderbaarlijk mooi is, kunnen nog meer wonderen ontstaan. De afgelopen maanden zijn er voor mij heel veel puzzelstukjes in elkaar gevallen. Ik zit in een flow van doen en ontwikkelen. Ontmoet zoveel mooie en bijzondere mensen. De Powervrouw avonden en workshops zijn prachtig en eindigen steeds weer met een bijzondere energie en ervaring. Het geeft mij zoveel voldoening om dit te kunnen doen. In september en oktober zijn er weer nieuwe bijeenkomsten gepland. En ik wil heel graag een POWERVROUW Event organiseren met muziek, workshops en inspirerende sprekers. De eerste zaadjes zijn hiervoor gepland. Verder gaan we door met coaching en het ontwikkelen van een Online Programma.

Veel mensen vragen mij naar de opvolging van het Happiness Café. Dat is fijn, want de volgende editie wordt in het najaar (november) georganiseerd.

Het thema is GELUK & VITALITEIT. Het programma begint al vorm te krijgen. En er volgen meer steden, Amersfoort staat op de planning. Achter de schermen ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website van ACT FOR MORE HAPPINESS. Het platform groeit met workshops, coaches, events, een webshop en workspaces. Voel je je aangesproken en wil je meegroeien? Dan hoor ik het graag. Er mogen veel meer wonderen ontstaan en mooie initiatieven in de wereld gezet worden. Het is een proces en daar is tijd en groei voor nodig. Ik visualiseer heel veel, dat vertel ik ook altijd tegen de dames die ik coach. Visualiseren is je eigen werkelijkheid creëren. Zet je intenties uit en stel je diep voor en voel wat je zo graag wilt. Het universum helpt en werkt zo. En zoals Tony Robbins in zijn documentaire vertelt: “Vaak overschatten we wat we in een jaar kunnen en onderschatten we wat we in 10 jaar kunnen doen”. Dus er is tijd, vergeet vooral niet te genieten van het moment, het enige moment dat echt telt is nu……

So Enjoy & Feel it!

Ik heb super veel zin om lekker met mijn gezin het volgende vakantie avontuur aan te gaan. Met een Volkswagen T2 door ons mooie Nederland door te crossen. Te beginnen in Vasse en Ootmarsum en dan bekijken we het per dag. Op zich wel grappig, want we hebben ook deze “ideale situatie” gevisualiseerd en uitgesproken dat we dit zo graag willen. En tot het moment dat je bijna denkt, stop maar dat wordt niks meer, dit is wel heel erg last-minute, gebeurt er een wonder en maakt mijn hart echt een sprongetje. Er is er nog één beschikbaar en  dat is zo’n gaaf gevoel!

De INSPIRATIE en ontwikkeling gaat ook in de vakantie wel door: lekker schrijven en online programma’s volgen. Niks moet, alles mag. Als de gelegenheid er voor is wil ik heel graag beginnen aan het online coaching programma van Gabrielle Bernstein. Zo mooi om in jezelf te blijven investeren, geïnspireerd te zijn en te kunnen ontwikkelen en groeien. ”Want als we groeien, hebben we ook weer wat te geven.’’ Groeien en dankbaar zijn is het mooiste wat er is!

Geniet van je reis en voor nu een hele fijne VAKANTIE!

wendy handtekvrij

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.