14 dec Van verlangen naar plannen

Woww!! Wat is dit jaar voorbij gevlogen!

En als je even ‘stil’ staat, dan voel je en zie je pas wat er allemaal is gebeurt. Dit geeft mij een heel goed en DANKBAAR gevoel. Ondanks dat mijn hoofd en ego altijd meer en beter wil en dit best vermoeiend is…pffff!

Nieuwe plannen voor 2017! Heerlijk om er mee bezig te zijn. Alsof je opnieuw mag kiezen en beginnen, met een “schone lei’’. Zoals ik dit doe samen met mijn klanten, doe ik dit natuurlijk ook voor mijzelf.

Alles begint met het voelen van een VERLANGEN en de juiste gedachten. Ik heb al heel lang (lees: toen ik een jaar of 10 was droomde ik van het beroep presentatrice/ actrice, toen geen idee waarom) het verlangen om programma’s te ontwikkelen en te presenteren. Maar altijd gedacht dat dit toch niet te realiseren was, ik niet voldeed aan de ‘eisen’ en dat het vooral voor een meisje uit Twente niet handig was qua accent en afstand naar de studio’s. Nu zie ik dat dit een verhaal is wat ik zelf heb bedacht en niet de realiteit. Sterker nog ik weet dat ik het kan, omdat ik het al doe, ik heb het zelf gecreëerd! Met de Happiness café’s, waarin ik het programma en thema bedenk, interview, spreek en een dagvoorzitters rol heb. En in de workshops en events voor ondernemende powervrouwen, die ik zelf en met anderen creeer en ontwikkel tot volwaardige programma’s. Dus inmiddels weet ik dat hier mijn KRACHT ligt; de rode draad zien, informatie relevant maken, overbrengen en samenwerken. De juiste ENERGIE brengen en aanvoelen wat op het moment nodig is. Mensen in verbinding brengen met zichzelf en anderen. Anderen ook het PODIUM gunnen, omdat het past en het plaatje compleet maakt, wat ik al ver van te voren aanvoel en zie.
Dit ben ik, dit heb ik te doen, in mijn kracht, in volle potentie, kwetsbaarheid en overgave!

Volgende week twee dagen volop training in dagvoorzitterschap, interview technieken en modereren. Een investering in mijzelf om te blijven groeien en geven.
De voorbereidingen voor het Schrijvers Event in Amsterdam op 11 februari zijn gestart en op dit moment werk ik aan de nieuwe website van Actformorehappiness.nl. Dit wordt en is al de basis van het WAT en WAAROM ik het allemaal doe, alleen soms vergeet je dat een beetje in de waan van de dag.

Met Act for more Happiness wil ik in 2017 programma’s (online en offline) en boeken gaan UITGEVEN in samenwerking met Boekengilde op het gebied van Happiness, Health & Business. Op dit moment voer ik allerlei gesprekken met mensen die een perfecte aanvulling kunnen zijn op dit platform.

Op 1 januari lanceer ik een nieuw exclusief netwerk PROGRAMMA voor ondernemende powervrouwen;
6 maanden lang workshops, coaching en samenwerkdagen.
Het programma ga ik samen met andere partners en experts faciliteren vanuit andere delen van de Wereld. Wij gaan namelijk met ons gezin op WERELDREIS.

Op 6 maart vertrekken wij naar Zuid Afrika, Dubai, Hong Kong, Bali, Amerika en Costa Rica. Voor 4 maanden gaan we werken en reizen op deze plekken. We laten deze reis ons nieuwe inzichten geven over ons LEVEN en hoe wij naar de WERELD kijken en die gaan uiteraard met jullie delen op Family-dreamtrip.com.

Liefs Wendy

 

wendy handtekvrij

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.