13 jan Voor de Powervrouw

 Het jaar is begonnen en je bent inmiddels alweer lekker op gang met nieuwe projecten, contacten en ideeën.

Dat is fijn en belangrijk, dat je lekker in je flow zit!
Het zal ook wel eens wat minder gaan, dat je geen inspiratie of energie hebt. Dat je je alleen en niet gesteund voelt. Je soms niet weet of je de juiste beslissing maakt?
En dat je opdrachten accepteert die misschien helemaal niet bij je ideale droom(klant) beeld passen.

Ondernemen kan eenzaam zijn.
Toch is dit in deze tijd niet nodig.
Gelijkgestemden kun je overal vinden; online en offline.
Maar je hebt immers niet de hele dag de tijd om op social media te zitten en koffie te drinken 😉
Daarom heb ik iets tofs bedacht!
Een kleine groep van ondernemende Powervrouwen.
Vrouwen die geïnspireerd aan hun bedrijf werken. Open staan voor nieuwe ideeën en inspiratie willen geven en ontvangen.
Zodat jij groeit, verdiept en vliegt.
Persoonlijk en zakelijk kom je steeds beter in het juiste ritme en resultaat, dat past bij je meest gelukkigste levensstijl.
Want, dat is het! Ondernemen is een levensstijl die jezelf creëert op basis van jou eigen dromen, normen en (voor)waarden.

Wat is jou belangrijkste (voor)waarde als ondernemer en als gelukkig mens op deze mooie wereld?
Wil je meer vrijheid, zelfstandigheid of avontuur?
Heb jij je ideale situatie helder?
Voor mij is de belangrijkste voorwaarde in het ondernemerschap en tevens de rode draad in mijn hele leven: avontuur en vrijheid. De vrijheid om mijn eigen keuzes te maken. De vrijheid om mijn dag zelf in te delen en te kiezen met wie ik wil samenwerken. Het leven zien als een groot avontuur, waar ik mag spelen, vallen en weer opstaan.
Begin maart ga ik een nieuw avontuur aan. Een wereldreis van bijna 5 maanden met ons gezin. Heel spannend en gaaf. Maar het is eigenlijk veel makkelijker om niet te gaan. We zijn druk genoeg hier. En met 2 kids reizen is een hele onderneming. Bedrijven runnen op afstand dat kan zeker, daar moeten wel dingen voor geregeld worden.
Ons VERLANGEN is veel groter dan de bezwaren en excuses. Dus we hebben een datum geprikt en ons huis is verhuurd. Mijn hele lijf stroomt vol van energie en adrenaline als ik eraan denk.
Als je het leuk vind om ons te volgen, dan kan dat via >> facebook<<

Overal ter wereld zijn we met elkaar verbonden. Er zijn geen grenzen. Daarom heb ik ervoor gekozen om het werk hier in Nederland zoveel mogelijk door te laten gaan.
De happy Workspace is gewoon geopend, workshops kunnen georganiseerd worden en ik ga via skype EMPOWER sessies geven. Hier heb ik een heel interessant programma voor gemaakt. Deze kun je hier bekijken.

>>KLIK hier voor het Powervrouw PROGRAMMA<<<
We starten volgende week vrijdag en er is maar plek voor 15 deelnemers. En de eerste 5 plekken zijn al bezet. Dus wees er snel bij!
Dit om jou de ondersteuning en tools te geven om je werk en je leven in te kunnen richten zoals jij dat wil. Vooral om je te blijven ontwikkelen en te verbinden met anderen, inspiratie op te halen en te kunnen sparren wanneer nodig. Met live bijeenkomsten en de combinatie van online en offline inspiratie en oefeningen heb jij de komende maanden alles in handen om je bedrijf en jezelf te geven wat nodig is.

Wil je liever geen all-in programma. Dan is maatwerk mogelijk en is alles apart te boeken. De Happy Workspace heeft een eigen online omgeving: klik hier voor het boeken van je werkplek en/of workshop. 

Wekelijks ga ik via skype POWERsessies geven. Waarin ik al mijn kennis en inspiratie deel over het (online) ondernemerschap. Wat ik vooral belangrijk vind is om te kijken wat jij op dat moment nodig hebt, met als doel om jou en je bedrijf te laten groeien. Momenteel volg ik meerdere online programma’s om mijn kennis en ervaring te vergroten en mijn bedrijf uit te bouwen. Deze ervaring deel ik heel graag met jou!

Ik hoop je snel te mogen begroeten in de Workspace of online!
Reply me als je nog vragen hebt.

wendy handtekvrij

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.