AUTHENTIEK & BEVLOGEN

Een evenement slaagt door de juiste connectie tussen mens, sfeer en gevoel. Als dagvoorzitter en presentator kijk ik door de ogen van de bezoekers en voel haarfijn aan wat zij belangrijk vinden. Van interactie naar connectie! Mijn authenticiteit, energie & sensitiviteit zorgen ervoor dat er een fijne energie ontstaat, het publiek zich openstelt en informatie makkelijk opneemt. Met mijn brede kennis en ervaring van het organiseren van evenementen, marketing & sales, denk ik graag mee over de programmering en het succes van het event. Van idee naar concept en een verwonderlijke realiteit, daar zit voor mij de uitdaging!

 

 

Als spreker vind ik het belangrijk dat mijn verhaal inspireert, motiveert en verbind. Gevuld met emotie en interactie zorg ik ervoor dat het publiek geboeid, geraakt en met (zelf) inzichten naar huis gaat. Thema’s waarover ik spreek zijn (werk) geluk, mindset, verbinding & ondernemerschap.

 

Referenties o.a.:

Agri Marketing Summit –  Algemene Onderwijsbond- Dutch Sustainable Fashion Week Enschede – Samen1Enschede- Saxion- ROC- D’RAN Festival – UWV – Tuincentrum Borghuis – Eventcreators – ZandbakFestival- Ladies Circle Nederland – Ladies Business Event- Schrijf!Event-  Boekengilde – TRUMPF Nederland – Selfpublishing Event Amsterdam- AgruniekRijnvallei Jongeren Event- CarintReggeland – Stichting VastgoedRapportage Twente

Maak kennis met mij!

Reviews