ONTDEK DE KRACHT VAN (WERK)GELUK 

Wat is (werk)geluk? Wat betekent dit voor jou? In deze workshop word je bewust van je eigen (werk)geluk en leer je hoe je jouw persoonlijk en zakelijk geluk kunt vergroten.

Wendy neemt je mee op een reis over de wereld. Van je hoofd vol gedachten naar je hart vol verbinding, power en creativiteit. Ze inspireert je om vanuit intuïtie, rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken. Wendy is ervan overtuigd dat je van persoonlijke groei, verbinding en een bewuste mindset gelukkiger wordt en je hiermee jouw leven betekenis geeft, en daarmee dat van anderen.

 

Deze workshop geeft o.a.:

  • Inzicht in je eigen (werk)gelukt en het vergroten hiervan
  • Wetenschappelijke breinkennis en inzicht over mindset en intuïtie
  • Inspiratie om je eigen werkplezier en vitaliteit een boost te geven.

 

Deze workshop wordt altijd op maat aangepast aan de verschillende groepen die Wendy voor zich heeft. Van te voren zal ze in een voorgesprek doornemen waar de behoefte ligt en welke verschillende onderwerpen en oefeningen aan bod gaan komen.

 

Deze workshop is geschikt voor groepen vanaf 7  tot 200 personen. Afhankelijk van de locatie of online.
De workshop kan ook georganiseerd en gegeven worden in onze eigen ruimte de Happy Workspace Enschede (max. 20 personen)

DE KRACHT VAN TEAMGELUK 

In een wereld waar de concurrentie hevig is en de verwachtingen van klanten en werknemers voortdurend evolueren, is het essentieel om een team te hebben dat veerkrachtig, energiek, gemotiveerd is. Dit is waar teamgeluk om de hoek komt kijken. Een organisatie die zich durft te focussen op de betrokkenheid, verbinding en geluk van medewerkers, lopen voorop en zullen zich voor nu en in de komende jaren nog meer gaan onderscheiden.

 

De Voordelen van Teamgeluk:

 

  1. Verhoogde Productiviteit: Gelukkige teams werken harder en efficiënter. Ze zijn meer toegewijd aan het bereiken van doelen en het leveren van uitmuntende resultaten.
  2. Lager Verloop: Tevreden teamleden blijven langer bij uw organisatie, wat betekent dat u minder tijd en middelen hoeft te besteden aan het aannemen en trainen van nieuwe medewerkers.
  3. Verbeterde Innovatie: Een positieve en ondersteunende werkomgeving moedigt creativiteit en innovatie aan. Gelukkige teams brengen frisse ideeën naar voren en lossen complexe problemen op.
  4. Betere Klantenservice: Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten. Teamgeluk vertaalt zich naar een betere klantenservice en hogere klantloyaliteit.
  5. Positieve Bedrijfscultuur: Teamgeluk bevordert een positieve bedrijfscultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen, wat leidt tot een harmonieus en productief werkklimaat.

Reviews

Neem contact op