13 jan DE VOORBEREIDINGEN

Wow! Over drie weken zitten we al in Kaapstad!
Heel onwerkelijk allemaal. We zijn nog zo geworteld in Nederland en lekker druk met onze bedrijven, dat het onmogelijk is om ons veel voor te bereiden. Maar goed, in drie weken kunnen we nog best veel doen. En we zijn fysiek niet aanwezig, maar met een beetje internet kunnen we overal ter wereld inloggen en dingen in gang zetten.  Ach, en wat hebben we nodig? We gaan heel veel reizen, dus veel spullen kunnen we niet meenemen.De wereldtickets staan nu in ieder geval vast, we zijn ingeënt, eerste week in Kaapstad hebben we een Air B&B geboekt en daarna zien we wel verder. We hebben ook nog veel etentjes en uitjes gepland staan met lieve vrienden en familie. Dat is zo fijn en zijn we heel dankbaar voor en we gaan jullie zeker missen.

Wat ook super leuk is, is dat crocs schoenen wil sponsoren. Dat is echt geweldig, helemaal voor reizigers, want ze wegen helmaal niks! En ze zijn ook nog eens heel gaaf, zowel voor ons als voor onze kids!
Verder zijn we bezig met meerdere partijen die ons willen sponsoren, zo leuk al die positieve reacties!

Deze week gaan we een begin maken om ons huis klaar te maken voor verhuur.
Vanaf begin April komen Steven, diana & Isa in ons huis wonen. Ze zijn nu nog in Costa Rica en zijn toevallig rond deze periode weer in Nederland. Heel bijzonder dat we elkaar zo kunnen helpen.

Op deze website gaan we blogs & video’s plaatsen over ons avontuur, kun je ons volgen en vragen stellen.
We krijgen veel vragen van mensen die willen weten hoe wij dit aanpakken. Hoe we dat doen met kinderen en meerdere bedrijven hier in Nederland? Hier willen we je graag in helpen en door ons verhaal te delen hopelijk mee te inspireren.

Op 6 maart vertrekken wij naar eerst Zuid Afrika en vervolgens staan Hong Kong, Bali & Java, Tokio, Los Angeles, Miami, Costa Rica & Panama, Madrid op de planning.
Voor 5 maanden gaan we werken en reizen op deze plekken. We laten deze reis ons nieuwe inzichten geven op het LEVEN en hoe wij naar de WERELD kijken en die gaan uiteraard hier met je delen.

Mocht je vragen hebben, laat het ons weten in de reacties hieronder, we nemen je vraag mee in één van de volgende video’s of blogs.

Liefs,
Wendy, Peter
Maud & Bing

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.