WELKOM IN DE HAPPY WORKSPACE

De Happy Workspace is een inspirerende, creatieve en vrolijke locatie voor vergaderingen, workshops en trainingen. Wist je dat? Een locatie invloed heeft op de beleving, creativiteit & focus van de aanwezigen? Wij zijn ervan overtuigd dat onze ruimte een grote positieve invloed heeft op de beleving van onze gasten, trainers en deelnemers.

We hebben een workshopruimte voor max.20 personen en een  ruimte voor max. 4 personen. Alles is aanwezig; nieuwe keuken met vaatwasser, koelkast, toiletten, beamer, flipover en een buitengedeelte.

WORKSHOP- VERGADER- TRAININGSLOCATIE

BOEK DE WORKSPACE

Reserveer hier de Happy Workspace voor een workshop, meeting of inspiratiesessie. We verhuren de gehele ruimte voor max. 20 personen, incl. koffie, thee, water, wifi, beamer en voldoende parkeerplaatsen voor €125,- Excl. BTW per dagdeel (ochtend/ middag /avond)

 

Tevens kunnen wij naar wens een versnapering en/of complete lunch verzorgen. Via het onderstaande formulier kun je een reservering aanvragen. Of mail naar info@actformorehappiness.nl Krijg ook een indruk van de activiteiten in de Happy Workspace op onze Facebookpagina! 

Recensies

Vraag hier een reservering aan!

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je e-mail (*)

Ik boek de workspace
voor een Training, Vergadering of Workshop

Welk dagdeel / Welke dagdelen?
Ochtend (9.00-12.00)Middag (12.00-17.00)Avond (17.00-22.00)

Catering (optioneel)
Sweet bites (heerlijke chocolade en koekjes, €7,- p.p.)Fruit (€5,- p.p.)Lunch (div. broodjes, sapjes & fruit, €15,- p.p.)

Jouw bericht + Aanvraag datum

BOEK DE WORKSPACE