POWERVROUW

feahter
Powervrouw en je eigen (startende) business? Of heb je net je ‘vaste’ baan opgezegd en wil je meer helderheid voor jouw NEXT- STEPS? Dan is deze workshop iets voor jou!
 
In ieder geval vorm jíj de kern van jouw succes. Ben jij ambitieus en zijn persoonlijke groei en verandering jouw drijfveren? Wil je meer zichtbaarheid, meer klanten en meer betekenis geven aan je bedrijf? Dat is dé perfecte voedingsbodem voor nieuwe ideeën en innovatie: de vonk voor meer energie en flow in je ideale leven en business.
Je bent welkom op DONDERDAG 28 juni van 19:00 uur t/m 22:00 uur in de Happy Workspace in Enschede.
We gaan kennismaken en inzichten delen over intuïtie, mindset & ondernemerschap. De uitdagingen en successen met elkaar delen. Zodat we elkaar inspireren en motiveren om nog meer uit je leven en business te halen, waar jij in gelooft en van straalt.
 
De workshop is in groepsverband, maar we gaan individueel de next- steps bepalen. Waar jij NU staat en naartoe wilt groeien persoonlijk en/of zakelijk, jouw NEXT STEPS naar het volgende LEVEL in je bedrijf en leven. Je krijgt inzichten, tips en opdrachten die je hierbij helpen.
Ik weet zeker dat je met stralende oogjes, helderheid en een geïnspireerd gevoel weer naar huis gaat.
 
Prijs €25,- (excl. BTW) per persoon.
Incl. schrijfmateriaal, koffie & thee.
Hieronder kun je veilig betalen en ontvang je na betaling de bevestiging.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Bestel je ticket hier!
steps