VISIONBOARD WORKSHOP

‘TURNING INTENTIONS TO ACTIONS’
(Deze workshop kan ook op locatie verzorgd worden)

Ontdek welke stappen je moet nemen om een krachtig Vision Board te maken. Aan de hand van jouw persoonlijke levenswiel, meditaties en visualisaties maak jij je eigen visionboard!

 

Het maken van een Vision Board is super krachtig. Waarom? Omdat jij jouw gedachten, jouw diepste verlangens, visueel maakt.
De perfecte voorbereiding om even stil te staan, los te laten en jezelf voor te bereiden op dat wat je wilt manifesteren. Ik deel aan de hand van mijn eigen ervaring de tips die mij steeds weer naar een ander level brengen. Zodat je geïnspireerd en gemotiveerd bent om nog meer uit je leven en business te halen, waar jij in gelooft en van straalt. Dit alles in een inspirerende omgeving en de juiste support, die mega belangrijk zijn voor je vertrouwen, groei en energie om aan je persoonlijke en zakelijke doelen te blijven werken. Ik weet zeker dat je met stralende ogen, helderheid en een geïnspireerd gevoel weer naar huis gaat.

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

De workshop is geschikt voor professionals en ondernemers.

 

Datum: Binnenkort meer info beschikbaar 
Tijd
: 13:00 uur t/m 17:00 uur
Ticket: €79,- p.p. inclusief opwarmende Cacao ceremonie, persoonlijk werkboek, alle materialen, koffie, thee en versnaperingen.
Hieronder kun je veilig betalen en ontvang je na betaling de bevestiging.
Waar: Happy Workspace Enschede, Javastraat 123Na bevestiging sta je gelijk op onze gastenlijst.

Bestel hier je ticket voor vrijdag 1 december!

Reviews