VISIONBOARD WORKSHOP

                               ‘TURNING INTENTIONS TO ACTIONS’

 

Ontdek welke stappen je moet nemen om een krachtig Vision Board te maken. Aan de hand van jouw persoonlijke levenswiel, meditaties en visualisaties maak jij je eigen visionboard!

 

Het maken van een Vision Board is super krachtig. Waarom? Omdat jij jouw gedachten, jouw diepste verlangens, visueel maakt.
De perfecte voorbereiding om even stil te staan, los te laten en jezelf voor te bereiden op dat wat echt belangrijk voor je is.
Ik deel aan de hand van mijn eigen ervaring en vanuit de wetenschap, tips en de methode die mij steeds weer naar een ander level brengen. Zodat je geïnspireerd en gemotiveerd bent om nog meer uit je leven en business te halen, waar jij in gelooft en van straalt.

Dit alles in een inspirerende omgeving en de juiste support, die mega belangrijk zijn voor je vertrouwen, groei en energie om aan je persoonlijke en zakelijke doelen te blijven werken. Ik weet zeker dat je met stralende ogen, helderheid en een geïnspireerd gevoel weer naar huis gaat.

De workshop is geschikt voor professionals, teams en ondernemers.

 

Momenteel alleen beschikbaar op aanvraag. 

Alles is inclusief: een persoonlijk werkboek, inspiratie kaarten, hoogwaardige materialen, magazines, koffie, thee, versnaperingen en mogelijkheden voor lunch. De workshop kan op locatie of op mijn eigen locatie (Happy Workspace Enschede) gegeven worden.

 

Neem contact met mij op.

Reviews