WERKGELUKDESKUNDIGE

Veel mensen voelen intuïtief aan dat er in de huidige tijd nieuwe mechanismen nodig zijn om organisaties een stap verder te brengen. Uit recent onderzoek komt naar voren dat slechts 13% van de medewerkers bevlogen aan het werk is; een schrikbarend laag aantal. Gelukkige medewerkers presteren beter en vormen de basis voor een gezonde organisatie.  En gelukkige organisaties dragen bij aan een gelukkige en duurzame maatschappij.

 

Wendy helpt je bij het opzetten en implementeren van positieve veranderingen, nieuwe ideeën en concepten op het gebied van duurzaam (werk) geluk.
Met haar workshops, trainingen en inspiratiesessies voor grote groepen of kleine teams creëert ze een inspirerende sfeer waar mensen op een andere manier met zichzelf en met anderen in verbinding komen. De workshops en interventies leveren veel positiviteit en energie op, voor zowel de deelnemers als voor organisaties die haar hiervoor inzetten.

 

Referenties o.a.:

 

UWV – Tuincentrum Borghuis – Eventcreators – ZandbakFestival- Ladies Circle Nederland  – Ladies Business Event- Schrijf! – Boekengilde – TRUMPF Nederland – ROC – Saxion.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en Wendy persoonlijk ontmoeten?

Neem gerust vrijblijvend contact op!