Werkgelukdeskundige 

Wendy (41) is zeven jaar geleden gestart als ondernemer na een jaar lang de wereld rondgereisd te hebben met haar man en twee jonge kinderen. Het reizen heeft haar meer bewust gemaakt van de belangrijkste dingen in het leven. Hierdoor heeft ze haar nieuwsgierigheid gevolgd naar haar eigen (Werk)Geluk en haar passie en talent voor trainen en presenteren ontdekt. Door haar grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en het menselijk brein, blijft ze haar intuïtie volgen om haar dromen waar te maken en inspireert ze anderen om hetzelfde te doen.

‘Op naar een positieve en energieke werkvibe!’

Als werkgelukdeskundige en trainer helpt Wendy organisaties naar een bewuster positief en energieke ‘werkvibe’. Haar visie is dat gelukkige mensen productiever en creatiever zijn en daarnaast betere service verlenen. Om haar visie uit te dragen heeft ze een programma ontwikkeld met workshops aan de hand van persoonlijk en wetenschappelijk onderzoek én de vijf pijlers van (Werk)Geluk!

Ontdek de kracht van (werk)geluk! 

Deze workshop brengt jou:

 

> Inzicht in je eigen (werk)geluk en op het vergroten hiervan;

> Wetenschappelijke breinkennis en inzichten over mindset en intuïtie;

> Genoeg inspiratie om je eigen werkplezier en vitaliteit een boost te geven!

WAT IS (WERK)GELUK EN WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

 

Tijdens deze workshop word je bewust van je eigen (Werk)Geluk en leer je hoe je jouw persoonlijk en zakelijk geluk kunt vergroten. Wendy neemt je mee op een reis over de wereld. Van je hoofd vol gedachten naar je hart vol verbinding, power en creativiteit. Ze inspireert je om vanuit intuïtie, rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken.

 

Wendy is ervan overtuigd dat je van persoonlijke groei, verbinding en een bewuste mindset gelukkiger wordt en je hiermee jouw leven en werk meer betekenis geeft, en daarmee dat van anderen!

‘De aandacht voor werkgeluk creëert oneindige mogelijkheden voor groei en verbinding’

Verder op de website bij workshops kun je meer inhoudelijk lezen over het aanbod.

 

 

Referenties o.a.:

 

Librein – Werkplein Twente – Rabobank Nederland – UWV – Tuincentrum Borghuis – Eventcreators – ZandbankFestival – Ladies Circle Nederland – Ladies Business Event – Schrijf! – Boekengilde – TRUMPF Nederland – ROC – Saxion